Система за релсово укрепване – серия 790

Укрепване на изкопи единична релса – серия 790

Монтиране без паралелно изместване

При използване на SBH укрепителни системи с единична релса строителите могат да се възползват от множеството предимства на проверената и доказана подвижна система за релсово укрепване, дори за по-малки проекти.

С работна широчина до 8 метра и дълбочина на изкопа на 3.8 метра монтажа и демонтажа на системите за релсово укрепване на изкопи са наистина лесни. Също така SBH система за релсово укрепване на изкопи с единична релса, платната, релсите и подвижните подпори могат да се местят индивидуално. Почти няма триене или паралелно изместване.

Височината до подпората на системата за релсово укрепване на изкопи може да бъде настройвана различно според нуждите на конкретния обект. Това означава, че подвижните подпори могат да се нагласят така, че да бъдат полагани тръби с всякаква дължина.

Всички елементи са свързани подвижно един спрямо друг. Здравата структура на системата за релсово укрепване на изкопи не се изкривява, дори и при много широки изкопи. Подпорите са закрепени към подвижната част с четири болта; много просто, бързо и безопасно.

макс. дълбочина на монтаж: 3,80m
макс. ширина на изкопа: 1,68 – 6,68m
просвет подпора (hc): 2,46m
мобилен и верижен багер: 18 – 30t

Технически данни:

ПК – Трегер

Ъглов трегер

Платна за серии 750/790

Translate »