Система за боксово укрепване – серия 300

макс. дълбочина на монтаж: 4,00m
макс. ширина на изкопа: 1,11 – 4,39m
просвет подпора (hc): 1,27m
мобилен и верижен багер: 9 – 13t / 18-3

Какво би била една система за боксово укрепване на изкопи без стабилен шпиндел?

Обикновено шпинделите са слабото място на повечето системи за укрепване на изкопи. Не и при укрепителни системи SBH. Шпинделите при нас са от стабилно лято тяло и здрава резбована стомана. Укрепителна система SBH е изключително надежна за работа и в най-тежки условия.

Шпинделите на системата за укрепвания за изкоп SBH има сертификат който позволява безопасното използване на до 6 удължаващи звена. Шпинделът може да понесе натоварване от 468 kN на работна ширина от 1 м. Когато се използват 6 звена за разширение и работна широчина от 4,3 м, допустимото натоварване все още е 162 kN.

Получавате тествана сигурност, тъй като изискваме повече от нашите боксови укрепителни системи за изкопи. Допустимите натоварвания са много по-големи от нужните на за безопасно укрепване на изкопа. Дори след дългогодишно използване вашите SBH укрепителни системи за изкопи са все още надеждни за употреба.

Траншейното укрепване за канализация гарантира необходимите условия за безопасност във всеки изкоп.

Боксовото укрепване на изкопи серия 300 е подходящо за укрепване на канализация, както и при укрепване на по – дълбоко положен водопровод.

Технически данни:

Платна tPL = 60mm

Translate »