Боксово укрепване на изкопи

Продажба и отдаване под наем на укрепителни системи за изкопи на най-добра цена. Боксово укрепване – за постъпателно спускане в изкопа

Монтаж на основните елементи

Предварително траншейният изкоп трябва да има дълбочина от max. 1.25m и дължина не по-дълга от дължината на използвания бокс. Размерите на предвидения изкоп зависят преди всичко от вида на почвата и условията за безопасна работа. Веригите се закачат на специално направени уши, боксът за укрепване на траншеи се поставя в изкопа, нивелира се и се притиска добре. Пространството между укрепителния бокс и почвата се запълва с инертен материал и се уплътнява. Колкото по-малки са ходовете при спускането на системата за боксово укрепване, толкова по-рационална е употребата. Едностранно да не се притиска повече от 0,50m и да се спазва ъгълът на завъртането, който трябва да се ограничава до +/- 8°, докато се достигне необходимата дълбочина за украпване на изкопа. Траншейното укрепване осигурява необходимите условия за безопасност във всеки изкоп.

Монтаж на надстройката

При по-големи дълбочини на монтиране да се използват надстройки, като надстройката се свързва с болтове за основата на системата за боксово укрепване. По-нататък монтажът се извършва, както беше описано по-горе!

Дефиго осигурява най-конкурентни цени!

Укрепването SBH е подходящо за всички ВиК изкопи!

Translate »