Aлуминиево укрепванe – серия 250

Алуминиева система за укрепване на изкопи SBH серия 250 е предназначена за по-малки изкопни проекти. Тази укрепителна система SBH е с модулна конструкция, лесна и достъпна като цена. С нея могат да бъдат укрепвани изкопи и канализации на дълбочина до 3 метра.

Въпреки невероятната си лекота, укрепителна система за изкопи SBH серия 250 е изключително безопасна, тъй като при производството се използва само много здравият алуминий F 25. Така силната конструкция за укрепване на изкопи може да бъде монтирана само от двама души. Това е възможно благодарение на простото свързване с болтове и скобки. SBH алуминиево укрепване за изкопи серия 250 е сертифицирана по БДС EN 13 3311.

Няма друга укрепителна система за изкопи, която е толкова приспособима и добре измислена като укрепителна система за изкопи SBH серия 250. Доказаната й сигурност е далеч над нормите!

макс. дълбочина на монтаж: 2,40m
макс. ширина на изкопа: 0,78 – 2,38m
просвет подпора (hc): 0,71m
мини багер: 3 – 9t

Системи за укрепвания за изкопи SBH е подходящо за всеки ВиК траншеен изкоп. Укрепителните инсталации са създадени от висококачествени материали, в съответствие с европейските директиви за изготвяне на съоражения за укрепване на канализация.

Фирма Дефиго предлага укрепване за изкопи на конкурентни цени. Укрепване на изкопи може да се вземе и под наем. За конкретна цена за системи за укрепване, моля да се свържете на посочените телефони в сайта. За всеки специфичен обект трябва да се подбере нужната система за укрепване, моля да се консултирате на посочените телефони с наш специалист.

При нужда от допълнителна техническа информация или статика за кофраж за изкопи, можем да изготвим индивидуален проект по задание на клиента. Всяка система за укрепване за канализация е придружена от всички необходими сертификати за качество, инструкции за монтаж, демонтаж и безопасност.

Технически данни:

Основни характеристики:
Алуминиеви трегери:
Алуминиеви подпори:
Translate »