За нас

 

Кои сме ние

"Дефиго” ЕООД се занимава с продажба и отдаване под наем на стоманени укрепителни системи за изкопи, както и всякаква техника свързана с изкопно и безизкопно полагане на тръби и кабели на най-конкурентни цени.

Системи за укрепване на изкопи

Фирмата е официален представител на немските укрепителни системи SBH, познати и използвани в целия свят. С широка гама от продукти и ниски цени, които предлагаме, ние може да ви предложим най-оптималното решение за вашия обект.

Виж повече за нашите продукти.

За SBH укрепителни системи

От 1986 година фирмата SBH е Вашият партньор за системи за укрепване на ВиК изкопи и канализационни изкопи и траншеи с марката “Made in Germany”! В Хайнсберг, където е базирана фирмата, се раждат практически приложими решения на най-конкурентни цени: от ултралеки системи за укрепвания за ВиК изкопи, канализации и траншеи, изработени от алуминий и предназначени за разрешаването на по-малки укрепителни инсталации до системи за укрепване на ВиК изкопи и канализации с тройни релси за големи дълбочини. Производството на тези ВиК системи за укрепване в сърцето на Европа – Германия, гарантира на клиентите си незабавно и навременно снабдяване с всички продукти. Освен централното си предприятие в Хайнсберг, фирмата SBH има дистрибуторски представителства и бюра в Дубай, Москва, Куала Лумпур, Брайсбейн и в САЩ. Производството на системи за укрепване на изкопи, гарантиращи дългогодишно високо качество на продуктите SBH, се постига чрез внедряването на нови поточни линии за производство и автоматизиране на световно ниво. Предлаганите валцовани профили на SBH се изработват от фирмата на профилна машина, разработена лично от SBH. Оборудвана с най-модерната техника и технология, фирмата реагира бързо и надеждно на промените на пазара, осигурявайки високо качество и най-добра цена. Предпиятието на SBH е по-гъвкаво по отношение на: логистика, новости в техниката, цени и бързина на производство, в сравнение с други предприятия, предлагащи подобни продукти.

SBH в международното пространство

С процент на експорта от около 70% укрепителните системи на фирмата SBH могат да се видят навсякъде по света по строителни обекти! Фирмата от Хайнсберг работи с клиенти от общо 46 страни. Гъстата дистрибуторската мрежа на SBH в целия свят гарантира на клиентите винаги наличност на продуктите и превъзходно сервизно обслужване на място, осигурени на най-добра цена. Системите за укрепване на изкопи на фирмата SBH притежават необходимите сертификати за качество от оторизираните служби за издаване на сертификати. Германските Служби за издаване на сертификати са международно признати, което улеснява чуждестранните клиенти при вноса на укрепителните системите в техните страни.

Икономичност при работа

Клиентите на SBH се доверяват на фирмата с готовност и без съмнения по отношение на практически правилно приложимите комплексни решения. Постиженията на SBH се базират на дългогодишния опит в изработката на системи за укрепване на ВиК изкопи и траншеи. Към това трябва да се добави също и непрекъснатото развитие и усъвършенстване на укрепителните системи за ВиК изкопи и траншеи, вследствие нарастващите изисквания. Допустимите стойности на натоварване се изпитват на стендове многократно. Оптимизирането на конструкциите се извършва чрез използване на нови, добре подбрани качествени стомани. Системите за укрепване на ВиК изкопи SBH издържат на максимални натоварвания при ограничен разход на материали, с което се постига голяма ергономичност. Тестовете за качество, провеждани в предприятието, съответстват на изискванията и се сертифицират по стандарт ISO 9001, като ежегодно се контролират от TÜV – Службата за Технически Надзор. По този начин се гарантира, че евентуално възникващи дефекти се отстраняват преждевремено и на клиента се доставят само продукти с високо качество.

SBH – Ваш партньор от самото начало

За много служебни институции, инженерни бюра и строителни предприятия, още от самото начало фирмата SBH е компетентният партньор за провеждане на разговори, когато става дума за планиране, разработване и приложение на предохранителни мерки за ниско строителство.

Инженерният отдел на фирмата има дългогодишен опит в разработката на системите за укрепване на изкопи за ВиК и канализации. При спесифични проблеми можем да ви предложим индивидуални решения, използвайки най-подходящата техника и апаратура.

Translate »