Система за боксово укрепване – серия 500

Система за боксово укрепване на ВиК изкопи – серия 500

  • Здрава, издръжлива укрепваща конструкция за бързо боксово укрепване на изкопи
  • Използване на метода -“изкопаване и спускане”, може да се използва и при високи стойности на земния натиск
  • Стабилна връзка между шпиндела и укрепителното платно
  • Бърз монтаж и демонтаж чрез проста система от скоби
  • По-голяма дълбочина на изкопа чрез използване на надстройка

макс. дълбочина на монтаж: 4,00m 
макс. ширина на изкопа: 1,15 – 4,43m
просвет подпора (hc): 1,39m 
мобилен и/или верижен багер: 9 – 13t / 18-30t 

Какво би била една система за боксово укрепване на изкопи без стабилен шпиндел?

Обикновено шпинделите са слабото място на повечето системи за укрепления за изкопи. Не и при укрепителни системи SBH. Шпинделите, коит Дефиго ООД предлага са от стабилно лято тяло и здрава резбована стомана.

Шпинделите на системата за укрепване на изкопи SBH има сертификат който позволява безопасното използване на до 6 удължаващи звена. Шпинделът може да понесе натоварване от 468 kN на работна ширина от 1 м. Когато се използват 6 звена за разширение на кофража за изкоп и работна широчина от 4,3 м, допустимото натоварване все още е 162 kN.

Получавате тествана сигурност, тъй като изискваме повече от нашите кофражи за изкопи. Допустимите натоварвания са много по-големи от нужните за безопасни укрепвания за изкоп. Дори след дългогодишно използване вашите SBH кофражи за изкоп са все още надеждни за употреба. Траншейното укрепване осигурява необходимите условия за безопасност във всеки изкоп.

Боксовото укрепване на изкопи серия 500 е подходящо за укрепване както при полагане на водопровод, така и при полагане на канализация. Можете да намерите всякакъв вид укрепване на изкопи и канализации на приемливи цени в продуктовата гама на SBH. Предлагаме и системи за укрепване на изкопи под наем.

Технически данни:

Платна tPL = 80mm

Translate »