Бързо укрепванe – серия 260

Укрепвания за изкопи SBH серия 260, тип КОФРАЖ

Системата за бързо укрепване на изкопи тип кофраж серия 260 представлява леко, компактно укрепване за изкопи, което използва хидрофобни плоскости за направа на кофражи за изкопи. Укрепванено за изкопи тип кофраж е разработено за устойчиви изкопи с дълбочина до 2,0 м.

Кофража за изкопи намира оптимално приложение за укрепване при полагане и ремонт на водопроводи или газопроводи на жилищни сгради. Системата за укрепване на изкопи серия 260 тип кофраж е изградена от два алуминиеви профила с дължини 1,50 м или 2,10 м, разположени един срещу друг, между които са монтирани хидравличните подпори. Хидравличните подпори се изработват в 4 различни дължини. Използват се стандартни кофражни плоскости които са леки лесни за монтаж дори и от един човек.

Кофражите за изкопи SBH са най-подходящия избор за работа от фирми организирани на малки работни екипи и разполагащи с лека механизация.

макс. дълбочина на монтаж: 2,00m    
макс. ширина на изкопа: 0,49 – 1,64m    
просвет подпора (hc): 0,56m   
багер: не се използва    

Големите предимства на СИСТЕМАТА ЗА БЪРЗИ УКРЕПВАНИЯ ЗА ИЗКОПИ тип КОФРАЖ (Кофражи за изкопи):

  • малко тегло;
  • при монтирането е необходим само един работник;
  • не е необходим багер или подемно устройство;
  • използва леки плоскости за направа на кофраж.

Укрепителната система SBH е подходяща за всеки вид укрепване на траншеи, включително и ВиК траншеен изкоп. Укрепителната инсталация е създадени от висококачествени материали, в съответствие с европейските директиви за изготвяне на съоражения за укрепване на канализация. Фирма Дефиго предлага системи за укрепвания за изкопи на конкурентни цени. Укрепване на изкопи може да се вземе и под наем. За конкретна цена за системи за укрепване, моля да се свържете на посочените телефони в сайта. За всеки специфичен обект трябва да се подбере нужната система за укрепване, моля да се консултирате на посочените телефони с наш специалист укрепителни системи и инсталации.

При нужда от допълнителна техническа информация или статика за кофраж за изкопи, можем да изготвим индивидуален проект по задание на клиента. Укрепването за канализация е придружено от всички необходими сертификати за качество, инструкции за монтаж, демонтаж и безопасност.

Технически данни:

Алуминиеви трегери:
Хидравлични разпонки:
Платно Fin Ply:
Translate »