Хидравлично укрепване

Хидравлични системи за укрепване на вик изкопи на фирма Groundforce, UK

Хидравлична система за укрепване на ВиК изкопи за лек режим на работа

Хидравличните рамки за лек режим на работа са изключително лесни за монтаж и демонтаж, и могат да бъдат използвани, практически, при всяка форма на изкопа. Нашите укрепителни системи са проектират за всеки изкоп и ние се стараем да елиминираме заваряването, рязането и отпадъците на площадката. Нашите системи предоставят гъвкава рентабилна алтернатива на традиционните системи от сглобяеми стоманени рамки и задни връзки. Осигуряваме конкурентна цена!

Хидравлична система за укрепване на ВиК изкопи за тежък режим на работа

Хидравличните рамки за тежък режим на работа са изключително лесни за монтаж и демонтаж, и могат да бъдат използвани, практически, при всяка форма на изкопа. Нашите системи са проектират за всеки изкоп и ние се стараем да елиминираме заваряването, рязането и отпадъците на площадката. Нашите системи предоставят гъвкава рентабилна алтернатива на традиционните системи от сглобяеми стоманени рамки и задни връзки.

Хидравлична система за укрепване на ВиК изкопи със специализирани подпори

Хидравличните подпори се състоят от серия от удължения с хидравличен блок в единия край. Основните предимства на системата са скоростта на монтаж и демонтаж, в сравнение с традиционните сглобяеми системи. Също така е възможно и предварително напрягане на подпорите, до границата на огъване, по време на етапите на монтаж.

Хидравлична система за укрепване на ВиК изкопи – Спомагателни продукти

За допълнение на основната гама от укрепително оборудване Groundforce предлага широка гама от спомагателни продукти. Цялото предлагано оборудване е подложено на стриктни изпитания, за да отговори на изискванията на стандартите ISO 9001, 16001 и OHSAS 18001 и предлаганата гама гарантира, че ще можете да удовлетворите всички изисквания на основите и наземните работи на вашия проект.

Хидравлично система за укрепване на ВиК изкопи – Временни мостове

Groundforce Bridge е дивизия за отдаване под наем на временни мостове на Groundforce. Нашите структури от временни мостове се използват в строителството, телевизията, железопътния сектор и секторът за организация на събития. Groundforce Bridge предоставя лесни за монтаж модулни плоски пакетни мостови решения, отговарящи на вашите изисквания. Под наем се предлага гама от мостове за автомобили и пешеходни мостове от 4 до 12 м.

Временните мостове се доставят до площадката и опростеният монтаж и дизайна, тип “плосък пакет”, означава, че няма нужда от скъпи тежки подемни устройства или машини, което прави Groundforce Bridge едно от най-бързите и рентабилни налични решения за временни мостове.

Всички мостове се доставят до площадката и опростеният монтаж и стилът, тип “плосък пакет”, означава, че няма нужда от скъпи тежки подемни устройства или машини, което прави Groundforce Bridge едно от най-бързите и най-рентабилни налични решения за временни мостове.

Дефиго осигурява най-добри цени!

Translate »